ZAKELIJK

Zakelijk

Aantrekkelijk inkopen
Werk je bij een organisaties, als Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten, de Landschappen, IVN-afdelingen, KNNV-afdelingen, of werk je in een NME-centra, Bezoekerscentra, Natuurmusea, scholen, BSO’s, Kinderopvang, koop mijn producten dan in voor een aantrekkelijke prijs. De producten zijn prima te gebruiken voor bij excursies, voor in de klas of voor wederverkoop.

Wederverkoop
Inmiddels worden in 85 % van alle bezoekerscentra mijn producten verkocht. Ook in steeds meer NME-centra, Natuurmusea en lokale IVN-winkeltjes liggen mijn producten. Heb je interesse voor wederverkoop van mijn producten, neem dan contact op.

Bestellen
In onze webshop hebben we (nog) geen mogelijkheid om onderscheid te maken tussen de inkoopprijzen voor organisaties en de verkoopprijzen aan particulieren. De prijzen die u bij de artikelen ziet staan zijn de verkoopprijzen. Wilt u een bestelling plaatsen, vraag dan het bestelformulier aan.

Prijslijst aanvragen
Stuur een e-mail om een prijslijst aan te vragen. Vermeld duidelijk de naam van de organisatie en contactpersoon

Nieuwsbrief

Speciaal voor organisaties hebben we ook een nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes, nieuwe producten en kun je profiteren van extra aanbiedingen.