TIJDSCHRIFTEN

 TIJDSCHRIFTEN


Voor verschillende tijdschriften maak ik tegenwoordig illustraties, waaronder Roots, ANWB Kampioen, Mijn Utrechts Landschap en Natuurfotomagazine. 
Ben jij ook op zoek naar illustraties voor in een boek of tijdschrift, neem dan gerust contact met mij op.


Illustraties Kampioen (ANWB)

Opdrachtgever: ANWB
Jaar: 2017

Steeds vaker krijg ik het verzoek om voor de Kampioen illustraties te maken. In 2017 is zelfs een hele cover door mij geïllustreerd.


Illustraties voor Mijn Utrechts Landschap

Opdrachtgever: Het Utrechts Landschap Jaar: vanaf 2016

In de rubriek ‘Terug van weggeweest…’ maak ik elk kwartaal een serie illustraties van bijzondere dieren in de provincie Utrecht die terug zijn van weggeweest.


ROOTS

Voor het tijdschrift ROOTS maak ik de illustraties voor de rubriek ‘Het leven van …’. In deze rubriek wordt het leven van een plant of dier uitgelicht met tekst en illustraties van mijn hand. Hier voor heb ik de illustraties mogen maken voor de rubriek ‘Zoek de verschillen’. De illustraties werden gebruikt om de verschillen te laten zien tussen soorten die veel op elkaar leken. ROOTS verschijnt elke maand.


Natuurfotomagazine

Natuurfotomagazine (voorheen Natuurfotopassie) is het tijdschrift voor de echte natuurfotograaf. In elk nummer wordt er één natuurgebied in Nederland uitgelicht. Voor deze rubriek mag ik de illustraties maken. Natuurfotomagazine verschijnt 6x per jaar.


Naar Buiten

Voor het kwartaal blad ‘Naar Buiten’ van Staatsbosbeheer heb ik 4 nummers mogen illustreren. Per aflevering werd een diersoort uitgelicht.


Vogels

In het blad Vogels van Vogelbescherming Nederland heb ik een aantal roofvogelillustraties mogen maken voor hun themanummer Roofvogels.