Scholen, BSO en Kinderopvang

Scholen

SCHOLEN, BSO EN KINDEROPVANG


Mooie educatieve posters, of handige herkenningskaarten in de klas vergroten de natuurbeleving van de kinderen in de klas. Maar onze producten zijn ook prima te gebruiken in leskisten. Je kunt denken aan loepjes, loeppotjes, kompassen, waterdiertjespakketten, sporen pakketten en diverse herkenningskaarten. Ook denk ik graag mee bij het ontwikkelen van nieuwe leskisten.

Goedkope Speurzoekerspakketten
Vaak zijn leskisten duur om aan te schaffen. De Speurzoekerspakketten zijn laagdrempelig, educatief en vooral goedkoop. Het leuke aan deze pakketten is, dat ze ook voor een leuk bedrag door de kinderen zelf gekocht kunnen worden.


 

Één reactie op Scholen, BSO en Kinderopvang

 1. Roel Schrauwen zeggen:

  Beste

  Om de school aan te kleden heb ik van de directie de toestemming gekregen om voor €1000 panelen aan te kopen. De plaatsing zou ik met leerlingen doen (17-18jaar oud).
  Hiervoor kan ik vanuit de provincie (Vlaams Brabant) subsidie krijgen als er het logo van de provincie bij op staat. Ook zou het uiteraard leuk zijn het schoollogo bij op de panelen te plaatsen.
  Zijn dit mogelijkheden?
  Ik heb interesse in volgende panelen: 670006, 670012, 670009, 670011.
  Is het mogelijk om nog andere panelen te bestellen? Bvb. edukaart ‘het leven onderwater’: 330003, alsook de paddestoel: 330004 en kikker en pad: 330005 zouden ook leuk kunnen zijn als paneel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *