Meer over bestellen en betalen

Meer over bestellen en betalen


Waar zijn de artikelen van Tringa Paintings te verkrijgen?
In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Daarnaast worden verschillende artikelen ook verkocht bij Bezoekerscentra van Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten, Nationale Parken en Natuurmusea.

Levertijd
De levertijd is 2-3 werkdagen. Uw bestelling wordt aangeleverd bij PostNL. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een bevestigingsmail. Zodra uw bestelling wordt verzonden ontvangt u een e-mail met daarin uw track&trace-code van uw pakket. 

Pakket is niet geleverd?
Is uw pakket niet geleverd, neem dan contact met ons op. Wij gaan dat zo snel mogelijk voor u in orde maken.

Pakket is beschadigd
Niet vaak, maar soms komt het voor dat een pakket beschadigd is. Neem dan contact met ons op en wij gaan voor een passende oplossing zorgen.

Betalen met Ideal
U kunt bij ons alleen betalen met Ideal. Als u gekozen heeft via welke bank u wilt betalen, wordt u doorgeleid naar de veilige betaalomgeving via de paymentserver Mollie. Op uw afschrift van de bank zult u zien dat het aankoopbedrag van uw bestelling is afgeschreven t.b.v. Mollie en niet t.b.v. Tringa Paintings.
Bestelt u namens een organisatie, dan kunnen wij ook een bestelling leveren op factuurbasis.

Korting
Kan ik als organisatie korting krijgen op mijn bestelling? Bezoekerscentra, Natuurmusea, Natuurverenigingen en scholen kunnen bij ons producten inkopen voor een speciale inkoopprijs. Hiervoor gelden wel speciale inkoopvoorwaarden. Neem hiervoor contact met ons op.

Verzending naar buitenland
Voor verzendingen naar het buitenland hanteren wij een vast tarief van € 6,99. Dit is ongeacht of het een pakket of brievenbuspost is.