MAATWERK

Maatwerk

WERK IN OPDRACHT


Ben  je op zoek naar exclusieve natuurillustraties – voor in een tijdschrift, boek of op een informatiepaneel. Of wil je zelf een informatiepaneel of een ander product laten ontwerpen? Dan ben je hier aan het goede adres. 

Als natuurillustrator maak ik niet alleen exclusieve natuurillustraties, maar ik heb me ook gespecialiseerd in het ontwikkelen en/of vormgeven van educatieve producten. Om je een beeld te geven wat ik de afgelopen jaren voor diverse organisaties en verenigingen heb ontwikkeld en vormgegeven neem dan een kijkje in mijn portfolio (boven in navigatiemenu) en laat je inspireren.

Specialisme
Mijn specialisme ligt vooral bij het ontwikkelen en vormgeven van laagdrempelige producten. Producten die jong en oud aanspreken, zonder ellenlange teksten met weinig beeld. Maar producten die mooi, vrolijk en natuurgetrouw de schoonheid van de natuur weergeven. Beeld staat in mijn producten centraal en moet prikkelen tot een grotere natuurbeleving.

Laat mij jouw prikkel zijn om samen een succesvol product te ontwikkelen en neem contact op.


 

Één reactie op MAATWERK

  1. Hoi Jasper,

    We krijgen hier inhet bezoekerscentrum veel Duitse en Engelse toeristen. Vooral de Duitsers zijn helemaal weg van de herkenningskaarten. Die heb je daar niet. Kun je herkenningskaarten in Engels en Duits leveren?
    We horen het graag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *