Lesmaterialen ontwikkelen

Productontwikkeling voor scholen BSO’s en Kinderdagverblijven

Ben je op zoek naar educatief lesmateriaal, wil je een leskist laten ontwikkelen of wil je andere educatief materialen op maat laten maken? Neem vrijblijvend contact met ons. Wij denken graag met je mee.

Wij onderscheiden ons door materialen en producten te ontwikkelen vanuit het oogpunt van het kind. Wij willen kinderen van alles bij brengen, maar wat willen kinderen eigenlijk zelf? Uit ervaring hebben wij geleerd dat kinderen het meeste leren door spelenderwijs de natuur te ontdekken en te beleven. De te ontwikkelen materialen en producten moet bijdragen aan het vergroten van deze natuurbeleving. Daarnaast vinden we het belangrijk dat kinderen out of the box gaan denken en de natuur gebruiken als creatieve inspiratiebron. Deze punten nemen we als uitgangspunt bij het ontwikkelen van materialen, leskisten of lesmaterialen.

Creatieve uitdaging
Wij gaan graag de creatieve uitdaging aan om voor jouw kinderen het juiste product te ontwikkelen. Neem contact met ons op om samen deze creatieve uitdaging aan te gaan.

Voordelig inkopen
Scholen, BSO’s kinderdagverblijven, natuurverenigingen, Bezoekerscentra, natuurmusea en verder iedereen die met kinderen werkt, kunnen bij ons producten voordelig inkopen. Wij hebben hier een speciale webshop voor ontwikkeld. Je moet je wel eerst registeren, maar na goedkeuring, heb je toegang tot deze webshop. Heb je speciale wensen of wil je hele grote partijen inkopen, neem dan contact op. Er valt zeker wel wat te regelen!

Voorbeelden van samenwerking
Voor verschillende partijen, als gemeentes, bezoekerscentra, natuurverenigingen, scholen en andere instanties hebben we materialen op maat ontwikkeld. Neem een kijkje in mijn portfolio. https://www.jasperderuiter.com/portfolio/
Ben je geïnspireerd geraakt, neem dan contact op.

Reacties zijn gesloten.