Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

KINDERFEESTJES


Kant en klare Speurzoekers kinderfeestjes

Bomen klimmen, waterdiertjes vangen, heuvels beklimmen of speuren naar sporen. Wij leveren kant en klare Speurzoekerspakketten voor een onvergetelijk kinderfeestje in de natuur. Tijdens het verjaardagsfeestje staat de natuur centraal. Want zeg nu zelf, kinderen vinden het geweldig om naar pootafdrukken te zoeken, kikkervisjes te vangen, in bomen te klimmen, paddenstoelen te onderzoeken of gewoon ravotten in het bos.

Onze Speurzoekerspakketten bestaan uit leuke, educatieve en praktische producten, waarmee kinderen opgeleid worden tot echte Speurzoekers. Elk kind krijgt zijn eigen Speurzoekerspakket.

Wat mag ik verwachten?

Als je bij ons een kant en klaar verjaardagspakket bestelt, dan ontvang je standaard een instructie en Speurzoekersdiploma’s. Waar een pakket verder uit bestaat is afhankelijk van het thema. Een pakket is wel zo samengesteld, dat de kinderen zowel tijdens als na het feestje het pakket kunnen gebruiken.

Duur van het feestje
Hoelang een feestje duurt staat per themafeestje beschreven. Veelal kan je zelf de tijd bepalen.

Wat te doen bij regen
Ook bij regen zijn de speurzoekersfeestjes prima te houden. Als het heel hard regent of als het ook nog erg koud is, dan is het verstandig om het feestje in te korten of binnen te houden. In de instructies staan een paar alternatieven.

Ga helemaal uit je dak met de Speurzoekersfeestjes van de Speurzoekers

Word een paddenstoelenexpert
Als je aan de herfst denkt, denk je aan paddenstoelen. Waarom dan ook geen paddenstoelenfeestje?
Wie vindt de meeste paddenstoelen en wie maakt de mooiste paddenstoelentekening. Met dit feestje word jij een echte paddenstoelenexpert.

Ben jij een echte detective?
Dit feestje is voor de echte detective. Je gaat op zoek naar echte dierensporen, je maakt je eigen spoor en je mag lekker met een stokje in een drol draaien. Dit spoor leidt naar jouw feestje.

Een feestje voor coole kikkers!
Altijd al willen weten welke dieren er onderwater leven? Tijdens je verjaardagsfeestje ga je waterdiertjes vangen, mag je ze bekijken met een loep en misschien durf jij wel een waterdiertje op je hand te zetten. Een feestje dus voor de echte coole kikkers!

Strandjuttersfeestje
Heerlijk uitwaaien op het strand, door de zee lopen met blote voeten of schelpen zoeken. Het kan allemaal. Met dit feestje ga je ontdekken wat je allemaal kunt vinden op het strand. Ik zou zeggen pak je schep, je emmer en je handdoek en op naar het strand.

Je kunt hier je kinderfeestjespakket bestellen.