Algemene voorwaarden

Algemene verkoopvoorwaarden van Tringa Paintings


Algemeen

Deze verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op de verkoop op afstand (via internet, postorder, e.d.) van artikelen door Tringa Paintings.

Overeenkomst

Door uw bestelling geeft u te kennen dat u akkoord gaat met de leverings- en betalingsvoorwaarden. Als u artikelen ontvangt die u niet heeft besteld, dient u Tringa Paintings hiervan op de hoogte te stellen. Eventuele onjuistheden van door Tringa Paintings aan u vermelde gegevens moeten direct door u aan ons worden gemeld.

Prijs

De bij artikelen genoemde prijzen zijn in euro´s en inclusief BTW. Geldigheidsduur van prijzen, zoals genoemd in de webwinkel bedraagt minimaal één maand of zoveel langer als aangegeven. Voor het verzendklaar maken, controleren, transporteren en bezorgen van uw bestelling betaalt u een vaste bijdrage per bestelling.

Hoe hoog zijn de verzendkosten?
Voor het versturen van producten brengen wij verzendkosten in rekening.

Voor artikelen die door de brievenbus kunnen zijn de verzendkosten standaard € 3,99. Dit geldt niet voor producten die per pakketpost worden verzonden. Hiervoor geldt standaard € 5,99 aan verzendkosten. De pakketpost wordt verzonden via PostNL.

Voor informatiepanelen geldt een afwijkend tarief voor de verzendkosten. De panelen worden per koerier bezorgd. De kosten hiervoor bedragen € 15,00.

Verzending naar buitenland
Voor verzendingen naar het buitenland hanteren wij een vast tarief van € 6,99. Dit is ongeacht of het een pakket of brievenbuspost is, met uitzondering van informatiepanelen. Hiervoor hanteren wij een tarief van € 15,00.

Gratis verzending
Bij een bestelbedrag vanaf € 25,00 (excl. verzendkosten) wordt de bestelling gratis verzonden. Dit geldt niet voor verzendingen naar het buitenland.

Direct leverbaar

De goederen zijn doorgaans direct uit voorraad leverbaar en worden als regel binnen 2-3 werkdagen geleverd. Het kan echter voorkomen dat een artikel tijdelijk niet op voorraad is. In dat geval krijgt u daarvan tijdig bericht en houdt Tringa Paintings uw bestelling aan.

Zichttermijn

Voor uw aankopen geldt een zichttermijn van zeven werkdagen. Wanneer het artikel niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u binnen deze periode uw bestelling ongebruikt, onbeschadigd en compleet in de originele verpakking terugsturen. Tringa Paintings geeft de wijze van retourneren aan. Neem in dat geval eerst contact op met ons (telefonisch of per e-mail).
Wij behouden ons het recht voor om in geval van door u veroorzaakte schade aan geretourneerde artikelen, eventuele kosten in rekening te brengen.

Betalingsvoorwaarden

Betaling geschiedt uitsluitend via Ideal.

Eigendomsvoorbehoud

Tringa Paintings blijft volledig eigenaar van de geleverde artikelen tot het moment dat de koopprijs volledig is voldaan en het artikel is geleverd.

Toepasselijk recht

Op elke koopovereenkomst is Nederlands recht van toepassing

Aanvragen Voorwaarden

Deze leverings- en betalingsvoorwaarden zijn tevens op aanvraag verkrijgbaar bij:
Tringa Paintings
Oleander 35
3904 LN Veenendaal